Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I n G e N





om

du

inte

har

någon




kan

ingen







såra dig.




Prosa av hedenstedt
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-03 23:12



Bookmark and Share


  Anita Westin
Sant men ack så ensamt!
2013-07-03

  Tess74
Snygg text, snygg bild och cool presentationsbild!
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt