Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-gud, kan jag få resa tillbaka?





mittpunkten i livet flyttar sig,
mina ögon tappar färg, mitt hår skiftar i grått,
kroppen som var mitt tempel har sprickor och flagnad färg,
jag minns inte vem jag en gång var,
intrycken jag samlat på mig under min resa förvillar mig,
jag har inte lärt mig någonting,
jag har inte gjort allt jag borde gjort,
vishet, erfarenhet, livet, allt är borta på en sekund,
korten är delade, tärningen är kastad,
det finns ingen ny chans,
-gud, kan jag få resa tillbaka, jag vill ändra på vissa saker?
-nej.




Fri vers av hedenstedt
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-20 21:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag undrar jag med hur gammal du är. själv är jag 56 men har kvar mitt mörkblonda hår.
2013-06-21

  Tess74
Låter som du är lastgammal ;) Men jag förstår din känsla...jag har massa jag vill göra, och massa jag vill ha ogjort, men åldern kommer krypande...
2013-06-20

  Maria T
Nu gäller det att göra det
bästa möjliga av den dag
vi får
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt