Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Temporär kärlek


För sent

Du tror att du älskar mig
Men jag vet att du har fel

Kärlek ska vara äkta
Inte något som uppstår av avundsjuka och falska spel.


Jag förstår att det kan vara svårt för dig att se
instängd av din egen egoism

Men jag har insett;


Äntligen accepterat att det är så här det är


Jag är helt enkelt bara din leksak.

En leksak som nu

Någon annan håller kär.





Fri vers av Lillefot
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-02-24 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillefot