Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blad för blad

Likt en blomma låter jag mig vecklas upp
Försvarslös, men villig

Blottar mitt inre.

Kanske ser du inte
Möjligtvis en uppoffring utan resultat

men det var inte förgäves


Det var för dig.




Fri vers av Lillefot
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillefot