Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli älskad för allt det som jag är


Tänk att det tog så lång tid att förstå
Att det jag saknar inte är det som var vi

Det smärtar att jag inte insåg
Vad det var som jag alltid känt saknades här inuti



Men som du nog kunde se i mina blickar
Om du kände efter lite grann

Var att det var något jag ständigt sökte
Saknade som jag aldrig kunde finna i din famn



Det är något som du tyvärr aldrig kommer att kunna ge mig.
Jag förstår det nu

Jag kommer aldrig att kunna bli älskad så som jag behöver
Inte av någon som du.






Fri vers av Lillefot
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-04-20 23:59



Bookmark and Share


  Sparven
Så underbart fint :)
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lillefot