Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tärningen är kastad

Kanske är jag någon annan
En vilsen själ som hittat fel väg att gå

För det är något jag inte känner igen inom mig
Som om jag

Blivit någon jag inte ens själv förstår mig på

Vill fly ibland
men det är verkar som något håller mig fast?

Som osynliga armar som övertygar
liten röst som viskar

"Du har redan slagit ditt kast"

Är kvar än idag
i ett liv som sedan länge kanske borde tagit slut

Önskar jag kunde flyga min kos men ändå
verkar jag aldrig finna vägen ut.




Fri vers av Lillefot
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-14 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillefot