Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills stormen skiljer oss åt

Dagarna flyter på som båten av bark
som sakta guppar in mot stranden.


Minns du när den var ute på havets mitt,
då vilda kastande vågor ständigt fann den?


Visst är det tryggt med en guppande båt,
Utan vilda stormar som drar i dess segel


Men vad är det för vits med ett lugnets behag?
Då det enda jag längtandes tittar i

Är ovädret i min backspegel







Fri vers av Lillefot
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 23:09



Bookmark and Share


  peter markurth
Men vad är det för vits med ett lugnets behag?
Då det enda jag längtandes tittar i

Är ovädret i min backspegel



vilka slutrader..bra..
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lillefot