Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swoosh!

Ibland känns det som
om hela mitt liv passerar

Swooshar förbi

så fort att bladen i min bok om kinas dynastier fladdrar till
Tills de slutligen tryggt lägger sig tillrätta igen

Här sitter jag och samlar information inför det kommande livet
Likt en ekorre som samlar nötter inför vintern.

Men tänk om vintern aldrig kommer?

Då skulle jag hellre ha svingat mig från tallegren till tallegren istället,
eller kastat kottar på de små barnen.




Fri vers av Lillefot
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-01-10 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillefot