Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor är och kommer alltid förbli otämjda


En hopplös önskan

Hur jag än försöker
Hur mycket jag än önskar
Vet att jag borde

Älska dig.

Säg det till mitt hjärta
Få det att inse
Det mitt huvud sedan länge förstått

Att du är underbar.







Fri vers av Lillefot
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillefot