Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nattens löfte

Från allt jag någonsin levt för
till ett svagt tickande hjärtslag

En knapp märkbar puls
dock lika självklar som mina andetag

Som en döende stjärnas starka ljus
som en dag komma att försvinna

Du var mitt klara sken nu dock för alltid
dränkt i oändlighetens dimma




Fri vers av Lillefot
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillefot