Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din för en natt

För en natt var jag din igen, var svårt att förstå.
Trött på alla sömnlösa nätter sedan den dagen du bett mig att gå.

Självklart tog jag dig tillbaka,
som alla gånger förut

Skulle jag dock inte ha gjort om jag visste,
Att din kärlek för mig redan efter natten skulle vara slut.

Jag hade saknat att bara få ligga bredvid dig, att åter igen känna mig hel
Men jag borde ha förstått att det bara var en lek,
och att jag nu precis som förr,

hade fel.

Nu vet jag att allt är lögn, så sluta säg att du vill ha mig
Sluta ta dig in i mitt hjärta, när du ändå bara leker av dig.




Fri vers av Lillefot
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-02-24 22:52



Bookmark and Share


  annaemelie
Jag tycker om din text, den talar till mig om mig.
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lillefot