Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glashjärta



hals,

svart tunga,

svart av lögner,

blod,

från nattens teater,

händer,

en arbetares stolthet,

kraftiga och trasiga,

ögat ser allt,

huvudet nedböjt,

syndens glashjärta,

repigt och sotigt,

skälver av sorg,

skrattet ekar,

av självförakt,

tanken finns där,

om ett ovärdigt slut.




Prosa av hedenstedt
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-29 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
GUD,
å andra sidan,
ser



- allt.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt