Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insyn

Hur ofta ser vi in i
en annans ögon på
verkligt nära håll
In i mörka pupiller
som speglar ett
helt annat liv
Och förmår hålla
blicken tills vi
når ända fram
Eller möts av
våra ensamheter

www.akeheed.se

 




Fri vers (Fri form) av Åke Heed VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-29 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP