Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigrinna!

Attacker kommer
attacker går
stark och modig
kvar jag står!
inte flyr jag
undan lätt
utan "fightar"
på mitt sätt!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-31 17:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott min vän!
2013-03-31

  ULJO
Rätt inställniing
2013-03-31

  Larz Gustafsson VIP
En tjej med klös i.

2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP