Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I landet lagom ska man vara lagom, inte utvecklande att leva på detta sätt, men det är bara att köra på över & förbi, viktigast är ju att stå upp för sin rätt!


Flatheten är enorm så även konflikträdslan

Människor spelar sina roller
de flesta är mycket bra på att
hålla sig inom ram & mall
snällhet foglighet & lydighet
är märkbart över hela samhället
inte för högt inte för mycket
utan så där lagom verkar bäst
allt ska vara så lagomt
att luften känns svårandad
att sticka ut kan vara farligt
vad ska folk säga
vad ska familjen säga
vad ska släkten säga
vad ska kyrkan säga
vad ska alla säga!
instängdheten är påtaglig
den syrefattiga luften
ligger tung över detta land
inte konstigt människor
mår dåligt av att hålla
sina åsikter känslor inombords
våra ledare har lyckats
skrämma sina invånare
hjärntvättat & kontrollerat
styrt med sina osynliga trådar
som puppets on a string!
mina är avklippta
sen lång tid tillbaka










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-21 11:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2022-07-24

  Koloristen
Värst av alla är de helsvenska "antirasisterna" från medelklassen.
2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP