Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvaro


Din frånvaro
påkallar ständigt min
uppmärksamhet

kan inte ignorera
det tomrum
du lämnat kvar

mina öron minns
din röst
dina ord upprepas
som ett mantra
i mitt sinne

din beröring har lämnat
osynliga brännmärken
på min hud

jag kan se din gestalt
inför mina ögon
som en ängel
som en vålnad
som en skugga




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2013-04-01 10:38



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Frånvarons närvaro, vilket påtagligt tomrum en människa kan lämna efter sig. Jag skulle ha valt bort de tre som på slutet: en ängel en vålnad en skugga, men jag är inte du och din fina dikt är din
2013-12-04

  Maj-Lis VIP
Bra
2013-05-20

  Linda CH VIP
Här får du fram känslan av saknad och längtan på ett mycket fint och målande sätt!
2013-04-25

  © anakreon VIP
Utnyttja det utrymme
frånvaron skapat.
Du är värd det.
inte den saknade.
Calle
2013-04-07

  bittemi VIP
Stark närvaro i denna frånvaro. Ord som berör
2013-04-07

  Stefan Albrektsson
Vilken stark kontrast det blir mellan frånvaron och din uppmärksamhet på det som inte längre finns kvar - du sammanfattar det väldigt bra i din sista strof.
2013-04-02

  Eva Langrath VIP
Sorg som etsar sig fast.
2013-04-01

    ej medlem längre
bra skriven!
2013-04-01

  Kristina Wallbing
Starkt om saknaden och minnet. Applåd!
2013-04-01

  Nina.H
Ett starkt avtryck, väl
beskrivet!! Mycket bra!
2013-04-01

    ej medlem längre
Kristallklart
skildrat.
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös