Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universumsängel

Vi flyger
månstenar
mellan Alpha Centauri
och Sirius

Sänder urkraft
från Alcyone
till Arcturus

Från Canis Majoris
till de minsta
partiklarna
slår vi vingarna
kring alltihop

Och ni frågar er
om ni är ensamma
i Universum

Vi som samlas
kring er

Ser er

Är med er

Lever genom er

I oändlig
symbios

I evighet.









Fri vers av ~UrTjur~
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-02 15:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det är vackert..
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~