Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningen?




papperslappar utspridda över golvet,
någon sorts karta över tankar och idéer,
mitt i allt sitter en man med huvudet tungt vilande i sina händer,
han gråter, skrattar, reser sig upp, vandrar fram och tillbaka,
livet..vad är meningen? var är mina får? eller är jag vargen?

-Vad gör du?

-Tyst!

-Förlåt då,

-Du fattar inte ändå, jag är på väg att gå sönder,
jag måste reda ut det här.

-lycka till...idiot,

-Jag älskar dig också.




Fri vers av hedenstedt
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-03 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt