Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text om en underbar vän som har gått bort i cancer


Cancern besegrade

Du kämpade varje dag för orka
Du sa till mig att du kommer klara dig
Jag ville verkligen tro på att du skulle klara dig
Jag ville tro på att du skulle besegra cancern
Men igår så fick jag ett samtal om att cancern hade besegrat dig
Du finns inte längre
Jag vill inte tro på att du inte finns längre
Jag vet att du har det bättre där uppe
Men du var ju bara 25 år gammal
Du var ju min bästa vän
Du fanns alltid där för mig
Jag vill höra din röst varje dag
Och jag vill höra ditt skratt
Se ditt underbara leende som fick alla att smälta (till och med mig fast att jag inte vill visa det)
Kan du inte bara komma tillbaka så jag kan få träffa dig en sista gång
Att få krama dig och aldrig mer släppa taget om dig
Vill verkligen inte förlora dig en gång till
Jag älskar dig och saknar dig
Vila i frid!




Fri vers (Fri form) av EmelieeKarlsson
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-04 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson