Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel på mig?

Hur många gånger ska man behöva gå igenom detta?
Hur ska man kunna få upp ett hopp om att det finns bra killar där ute när man varje gång blir lämnad ensam?
Är det fel på mig och min kropp eller vad är problemet?
Kan man inte bara få vara lycklig någon gång?




Fri vers av EmelieeKarlsson
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-27 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag blev lämnad förut innan sexet, innan kyssen, innan allting. Jag hade mina dikter, dikter om dom. Det enda. Men det var flera tusen som kom och gick, innan jag fann min Gabriella.
2020-01-27
  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson