Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spola tillbaka

Allt jag vill göra är att spola tillbaka tiden när vi två låg i sängen
Vi tittade på varandra och du gav mig en kyss
Jag sa: jag gillar verkligen dig, du är så fin!
Du tittade på mig med dina blåa ögon och svarade "jag gillar dig med"
Du gav mig en kram och en kyss på läpparna innan vi somnade tätt intill varandra




Fri vers av EmelieeKarlsson
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-30 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson