Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer aldrig

Kommer aldrig mer få hålla din hand i min hand
Kommer aldrig mer få känna dina läppar mot mina läppar
Kommer aldrig mer att få känna din hud mot min hud
Kommer aldrig mer få dina varma kramar
Kommer aldrig mer få se ditt fina leende
Kommer aldrig mer få se dina blåa ögon
Kommer aldrig mer få höra dina andetag när du sover
Kommer aldrig mer få höra dig säga älskling




Fri vers (Fri form) av EmelieeKarlsson
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-15 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag älskar upprepningar, blir som musik då, och temat här blir som molande blues... =)
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson