Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dig

I flera dagar har jag tänkt på dig och ja kan inte sluta
Vill skriva till dig flera gånger men varje gång suddas orden ut och jag stänger ner chattbubblan
Jag saknar att få skriva med dig varje dag
Allt ja vill är att få vara hos dig eller att du ska vara här hos mig
Att få hålla om dig och aldrig släppa taget
Jag gillar verkligen dig och du är speciell för mig
Det gör ont i mig att inte kunna hjälpa dig när det är de enda jag vill göra
Du är värdefull och betyder så mycket
Hoppas du mår bättre snart för jag saknar dig
Jag gillar verkligen dig och du betyder så mycket för mig
Hör av dig om ja kan göra något för dig
Puss




Fri vers av EmelieeKarlsson
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-03 13:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan och saknad!
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson