Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskling

Hur kan man sakna någon så mycket som man aldrig har träffat?
Hur kan man gilla någon så mycket som man aldrig har träffat?
Jag vet inte, men jag vet att jag saknar dig och jag gillar dig mer och mer för varje dag
Jag tänker på dig varje dag och önskar att du va här
Vill ha dig mer än någonsin
Du, jag älskar dig
Från din baby!




Fri vers av EmelieeKarlsson
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-03-31 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson