Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivs bäst utanför..

Inbördes beundran
skymmer sikten
jag går åt sidan
och ser mycket klarare
det är befriande
för min penna!
utanför "klicken" andas
den mycket lättare
vinden blåser friare
där trivs den bäst!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-05 19:09



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Ja tänk om alla kunde låta pennan andas.....så fantastisk världen skulle bli....
2013-04-10

  Bibbi VIP
Så tycker jag också.
2013-04-06

  Johan Bergstjärna VIP
Samma här.
2013-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Hebr 13:13
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP