Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för ditt mod som visar på inre styrka!!


Äntligen, tack Birro!

Tack Birro för en fantastisk artikel!
Tack för att du vågar skriva
om det som ligger dig varmt om hjärtat!
Några utplockade citat från artikeln:
"stalinistiska hållning i opinionsfrågor
och den åsiktsdiktatur i Sverige
som det hela resulterar i"
Dom orden är så sann!!
Du har många som beundrar dig
och som älskar läsa det du förmedlar!
Bara fortsätt och gör
det du är kallad till: att SKRIVA!!!






mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-05 11:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Birrobröderna är ascoola!
2013-04-05

    ej medlem längre
Han är lik dej,han står för sanningen.
2013-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Han är bra, Birro...men var finns artikeln någonstans???Vill gärna läsa jag också...
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP