Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framsteg, och två steg tillbaka

Jag är lycklig nu
Får jag vara lycklig nu?


Krafs
All på mitt papper är krafs
Nonsens, jag vet inte från var
Vad egentligen ligger till grund
på den trygghet jag nu står?

Kraft
Kan det ens räknas som kraft
Den trygghet jag vilar mig mot
Är den ens min, har jag ens förtjänat den?

Fjäderlätt är drömmen
När som helst kan jag vakna.




Fri vers av Attila
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-06 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila