Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drick mitt blod - och var mig evigt kär

hennes tänder trängde genom
hans levande hud
då han njöt av tanken
att vara henne nära

jag är gärna levande död
med dig - sa han och dränerades på liv




Fri vers av Fredric
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-04-09 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric