Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig harmoni

Himlen var klarblå
njöt av solens sken
värmde hela kroppen
smekte huden len
lyssnade på havets
vågor emot strand
en ljuvlig frihetskänsla
mötte mig på land..




mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-18 01:06



Bookmark and Share


    maija tuori

Som balsam för själen ...
2014-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Precis!
Helst ensam.
2014-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Hav och himmel ger en speciell känsla...sköna ord...
2014-07-18

  Bibbi VIP
Underbart med havet.
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP