Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
04.04.2013 Torsdag.


Den förvirrande gränsen

Av dagens vaka blir natten plågad.
Ansiktet förvrids av all ansträngning
som förvirrar sinnena - ursprunget ur maran.

Alla problem stiger upp med mitt vaknande.
Demoniserar verkligheten,
som skymtar fram genom drömmarna.

Och jag inser att natten inte är slut
när jag åter stupar in i bäddens mjuka
inneslutande vila.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-05 15:36



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Verkligen mardrömslik - mellan vaken och dröm, utan att veta vilket. Starkt!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP