Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan tyckas lite kryptisk, men läs den då igen och låt ordens verkliga innebörd få sjunka in en liten stund så tror jag det klarnar ...


De säger mig att du är god ...

... vilket jag i och för sig
inte betvivlar ...

... Men när jag ser dig
får det mig att stilla undra ...

- För vad?




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-06 03:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att veta vad som gömmer sej bakom fasaden...
2013-04-06

  Magica VIP
Väl förmedlat på få rader.
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP