Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid berg


när livets landskap
varit djupt kuperat

när snårig skog
tog ett hjärta

kan stenar glimma
fast de är grå

men att bestiga
blir då ett berg

som känns omöjligt
att grensla




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-06 17:39



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
ah, så in i faderullan bra!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP