Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation ...


Det är minnet av ett liv ...

... jag en gång levt
vilket trots
att det jämfört
med det som är
för stunden känns
synnerligen skevt ...

... alltjämt
mot alla odds
håller mig vid liv ...

... och som gjort
att jag överlevt ...

Nu tar jag ett steg
i taget ...

... inga stora kliv
framåt i mitt liv ...

Men likväl
ett steg i taget
och känner att
jag så saktelig
är på väg 
att vinna slaget ...

... för att åter
en dag snart nog
ej längre vare den
som en gång dog ...

Nej, utan snarare
helt och fullt bestämt
den som återtar
min egen plats i laget ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-04-07 06:32



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Gillar verkligen det sista du skrev "återtar
min egen plats i laget "... mycket kloka ord och inte minst tänkvärda!
2013-04-10

    dreamoflife
Målspottare!!! Center... whatever, bara man får vara med!
2013-04-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ett steg i taget mot målet...så måste det va...bra...
2013-04-07

  Rozsi.kovacs

starkt du åtar tar din fulla kraft o potensial
2013-04-07

    Birgersdotter VIP
Berör mig..minnet av det som var
2013-04-07

  Schizooliza
Oj..tack för detta. Igenkänningen total. O belöningen är värt hela skiten, att bli hel men för att orka behövs minnet av det man var....tack:)
2013-04-07

  Angel of love
Små steg i sin takt, underbart!
Vacker text!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP