Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filipperbrevet 4:7 Bild av Rolf Freyzon över skype


Friden som övergår allt förstånd


Att mitt i bedrövelse, smärta och sorg

få äga den "frid som övergår allt förstånd"

är något av det bästa som finns på denna jord


Jag var i Tivedens urskogar i ett torp

lekte dagis med barnbarn och dockor

ramlade i kvardröjande snödrivor


men upp igen över och vidare

mot målet just nu att en dotter

skulle få studiero inför MC körkort


Mitt just nu viktigaste bevingade ord

att glömma det bakomliggande

och jaga mot målet och lönen




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-04-07 09:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt ;)
2013-04-15

  aol
härlig bild man blev glad,
2013-04-10

  Eaglemountains VIP
"frid som övergår allt förstånd"

är något av det bästa som finns på denna jord"



GRATTIS ÄVEN TILL EN VÄLFÖRTJÄNT PLATS BLAND DE FEM UPPMÄRKSAMMADE!!
2013-04-10

  Eaglemountains VIP
Underbar text och kloka ord "att glömma det bakomliggande

och jaga mot målet och lönen"
2013-04-10

  anits VIP
Så fint och värmande att läsa
mycket bra skaldat
2013-04-10

  aol
strlande skaldat vännen, och gratti till mest uppmärksammade,
2013-04-09

    Birgersdotter VIP
Glädjestrålande
2013-04-09

  Nina.H
Hoppfulla ord..om härlig frid.
2013-04-09

  bittemi VIP
Varma, fina ord. Även bilden utstrålar värme
2013-04-07

  Eva Helene VIP
Värmande läsning!
2013-04-07

    ej medlem längre
bra skrivet!
2013-04-07

  Chawa VIP
Så sant! Ur friden hämtar vi kraft.
2013-04-07

    ej medlem längre
Fint med lugn och ro i torpet.
2013-04-07

  walborg
Glädje och frid sprider Du
2013-04-07

  poetryGirl
den friden är underbar
2013-04-07

  ResenärGenomLivet VIP
Den friden är bara bäst...
2013-04-07

  Stefan Albrektsson
Vilken härlig bild och text! Neh 8:10
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP