Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barndom och ålderdom


LIVETS FLYKTIGHET


*
*

Ljuset
i tankarna
når min sommarsjäl,
nu
och
längesen, när

sommaren lyste
mig
glädjefylld
jag har alltid
älskat blommor,

de talar
till mig
samtidigt om livets
flyktighet

och om evigheten

På solvarm stig
beger jag mig till
havet

smultronen
grankottarna
dofterna i skogen

som i barndomens marker.


Jag simmar i
havet
under
små lätta moln
i juli


vare sig då
eller nu

glömmer jag den
strömmande
rofylldheten

*




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 523 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-04-07 10:40



Bookmark and Share


  aol
så fina ljusminnen,
2013-05-17

  stig wikman
SMILE.
Jag ler åt din
ljuvliga
sommartext.
LOVE.
2013-05-14

  Lollitta VIP
Ljuset
i tankarna
når min sommarsjäl

GULD!!!

Ah....sånt behöver jag ofta !!!
2013-04-14

  Bibbi VIP
Fint.
2013-04-10

    ej medlem längre
En rofylld begrundan
där diktjaget
i raderna
vilar i nuets
sammanvävan
med igår
2013-04-07

  Chawa VIP
Vackra ljusa minnen väcker orden upp...fint... Tack!
2013-04-07

  Palett
Härliga minnesbilder så fint beskrivna !!
2013-04-07

  poetryGirl
http://www.youtube.com/watch?v=A6ZVQZsvcgg&feature=share&list=UU1SFzbnrJbJZfLdX2BoBgnw


jag läser min dikt

2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl