Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagbudskap.

Jag.
Skall lära mig
hur människorna kommuniserar.

Jag.
Skall lära mig att jag,
tar ansvar för mina känslor.

Jag.
Skall säga:
-Jag känner att jag inte förstår hur du menar nu.

För att du inte skall känna dig skyldig så skall jag,
säga vad jag,
känner.



Min lilla hund kräver inte detta av mig.

För hon kan inte tala.




Prosa av stenen/ Yv Ericsson
Läst 553 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-07 12:08



Bookmark and Share


  Gerda Johansson
påminner om min gamla kommunikation-lärare, usch... mycket vackert och tankvärt
2013-04-07

  Lars Hedlin
En bra skriven text!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson