Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intervention



det är först när jag närmar mig
de i salarna utställda föremålen
som jag kan läsa
att det är förbjudet att röra vid dem
och att ordningsmakten tillkallas vid överträdelse
























Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-08 14:37



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
de känns lite som skyskrapor eller vackra slott.
2013-04-09

  Fredrik P. VIP

Just det, se men inte röra!
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén