Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi blev vuxna

Jag minns när jag var fjorton
vi satt i den tomma biosalongen
och höll varandras hand medan vi såg den dåliga filmen

jag minns också när jag var sexton
jag var fortfarande lika kär i dig
fast det hade gått två år sedan vi träffades sist

du var den första killen som kysste mig
jag var den första tjejen du älskade med
du gav mig ditt hjärta, två ringar och flera år

(vi skulle bli en perfekt tonårsfilm)

Men vi blev vuxna som alla andra
magin försvann och verkligheten slog till
plötsligt stod vi där och jag var tjugoett

du kände att något fattades
och ville bara uppleva äventyr
inte fastna i en kedja

jag var instängd och kvävd
förstod inte hur jag tynade bort
och ville bara leva i en rosa bubbla

(du flyttade till ett annat land och jag flyttade hem till föräldrarna)

Nu bor jag i en annan stad och följer en dröm
du flyttade hem igen och nu har du en dotter
vi har kommit långt, älskade du

(jag hoppas du är lycklig)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-08 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca