Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingslag



natten,

dagen,

tiden,

timmarna,

minuterna och sekunderna räknar ner,

fallande,

förmultnande,

aska,

allt blir till sot för vinden att sprida,



vingslag,



tusen barn sjunger en vaggvisa för jorden,



tusen själar,


gråter,



mina demoner ror båten mot havets kant,

jag låter piskan smeka deras trötta ryggar,

berusad av hat, berusad av kärlek till svärtan,

över kanten, uppfylld av känslan av att vara gud.








Fri vers av hedenstedt
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-08 19:18



Bookmark and Share


  Tino
Det är som en liten berättelse
som du lyckas beskriva så väl.
Känns som om jag sitter med i båten
Imponerande helt enkelt!
Stora applåder
2013-04-21

  Pärlemor
brutalt och vackert på samma gång. tjusigt framförd.
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt