Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

melomentian

From är den försvinnande liten,
ögonblicket som for förbi
och träffade linsen
gjorde min tanke fri

Lungor fyllda med varm luft
Ljuva vindar som smeker
landskapet vaknar från dvala
och höra hur ljuvligt barnen leker

det speglar sig på stilla vatten,
med drömmar som ger ljus
vackert delar upp alla färger
och gör musik av allt brus

Kan stanna, leva ut och beundra,
se en stor tanke i det lilla
skira moln som försvinner bort
och förintar gårdagens synvilla

...det är enkelt att förälska sig idag
så njutbart att se ditt goda

Kalla mig gärna naiv,
för jag har funnit det som helar min själ,
det som gör att jag kliver upp och finner energin att faktiskt
leva i en värld som hyllar de döda och förkastar de levande.

Jag kommer alltid att beundra de båda, oavsett om molnen är utspridda runt
väderstreckens cirkel

min morgon kommer alltid vara min saga,
mitt nu är berättelsens början...




Bunden vers (Annat versmått) av Max Poisé
Läst 406 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-12 20:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och hoppfullt...gillar mycket...
2013-05-12

  Ninananonia VIP
Väcker mina tankar ...mycket bra...
2013-05-12

  Rise Little One
En hoppfull text i en komplicerad värld.
2013-05-12

  Emme VIP
Så underbar! Kan läsa den
om och om igen...
2013-05-12

    ej medlem längre
Snyggt, gillar!
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé