Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exil


Jag har inget land
som är mitt
ingen jag kan spegla mig i
och säga att vi är samma
bara ibland kan jag skymta
en tillhörighet
en flyktig aning om
att det finns någon annan
lika hemlös
som jag

Jag är i exil
och i dig har jag
fått asyl
en fristad
men varje gång du
förnekar mig
dör jag




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 886 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-04-09 13:30



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande!
2013-04-24

  Schizooliza
Bra fångat o följsamt tema. Känns starkt o fint nedtecknat.
2013-04-11

  Yrre VIP
Detta berör!
2013-04-10

  Ninananonia VIP
Den här berörde mig djupt...
2013-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Starka ord...starka känslor...
2013-04-09

  Rise Little One
Ord som känns...
2013-04-09

  catharina.jerbo VIP
precis så kan det kännas!
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös