Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ros

Just nu känns det som om jag är ensammaste ros

i en trädgård

Med massor av olika blommor

Just nu försöker jag ta emot solens strålar

Men det är svårt

Stora träd

Stora kaktusar

Lutar sig mot mina lena rosenblad och jag är rädd att kämpa

Mina torn är små

Mina löv är tunna

Min kamp är oändlig känns det som

Varför har trädgårdsmästare placerat mig så tätt inpå alla dessa stora starka
växter?

Varför har jag inte mer styrka idag.

Jag kämpade igenom vinterns kalla vindar

Jag klarade av fåglarnas

Nyfikenhet

Jag klarade av att blomma upp

Men ändå känns det svårt att

Få lite sol på mina vackra färger.

Ensam och känslig




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-10 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra vemodiga ord.
2013-04-10

  Rise Little One
Rosen klarar det mesta ... den saknar lite självförtroende bara just för stunden... Väl skrivet.
2013-04-10

  Lars Hedlin
Lite vemodiga rader..varm kram till dig ;)
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino