Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

millimeterrättvisa

jag gillar inte
millimeterrättvisa

den utgår från
att alla människor

är stöpta
i samma form




Fri vers av Anders P VIP
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-02-26 10:57



Bookmark and Share


  desperado
Lika obehagligt och idiotiskt som den berömda repliken "tänk om alla gjorde så"
2006-02-27

    Bodil Sandberg
Nej vi är välan unika kan jag tro....
2006-02-27

  Wretling
Ah smart !
2006-02-26

    Richard
Kan bara stämma in.
Slips eller ej har väl inte med annorlunda personlighet eller inte att göra.
På restaurang har jag alltid slips.
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP