Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Stjerngrim



Morgonen gryr" Jag vaknar om

något lite yr" Generös va natten"

Om drömmande kärleks-debatter...


Herr Stjerngrim Du dammar av mig,

mitt tvivel" och får mig att ta klivet...


Kärleken vi alla inom om oss söker,

blir ibland bara till hjärnspöken...


Dina skrivande händer" Skapar

kärleksbränder... Våra inlåsta ord

vet inte längre var vi bor... Du

öppnar våra hjärtan och får oss,

att berätta... Vad vi så innerligt känner

i våra hjärtan... Rozsi..




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-10 20:25



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Rodnar lite förläget när jag så här lite väl sent, enligt mig,
finner att du skriftat ett sådant här fint flöde rubricerat till mig ...
Har varit upptagen två dagar på raken med studentskiva för min yngsta dotter i onsdags och med heldags utflykt till Dalarna som var så långt ifrån natursköna upplevelser som man bara kan komma ...
Tackar så innerligt ödmjukt för att du är så snäll med mig ...
2013-04-13

    ej medlem längre
du skriver jättefint min vän..
2013-04-10

  Angela Bohlin VIP
Vilka härliga rader...
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs