Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10.04.2013 Onsdag.


Vår

Dagarna brister för tyngden i mina steg
- de målmedvetna - och porlar fram
ur de mörka kalla nätterna.

Till glädje för det nya livet
som dansar ut i morgonsolens sken.

De ystra tidernas bävande väntan
innan cyklarna rustas och bilens hjul byts.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-11 10:16



Bookmark and Share


  Palett
Hoppfulla rader inför våren....... med cykel och hjulskifte !!
2013-04-11

  Stefan Albrektsson
Tycker om den allt mer ljusnande bilden som växer fram likt våren i din text!
2013-04-11

  Alva Johnsson VIP

De ystra tidernas bävande väntan.
Sååå fint
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP