Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren sprit och smutsiga människor



Det här är ända sättet att leva
och det dödar mig

men sluta fråga hur vi mår
för innebörden av svaret ligger för djupt
och jag tror att vi drunknar om vi söker den

så vi låter det vara så
för det finns inga gränser här

och jag tror inte att jag vet
om det finns något kvar
som jag inte skulle göra för
att få det jag vill ha

och dom kan ge oss så mycket
medan vi kräver ännu mer




lamporna ger ett konstigt sken
marken är nästan orange
och allting passar så bra in musiken
cigaretten är trögare än vanligt
och jag vet inte om jag gungar med
eller faller ur

jag är alltid livrädd när jag landar

fast jag är aldrig låg
när jag är så här hög


men jag trodde jag var längre bort från
ren sprit och smutsiga människor



jag kommer aldrig ifrån mig själv




Fri vers av Bline
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-11 23:31



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Nä, man kan ju inte springa ifrån sig själv
trots att man många gånger kanske önskar
att man kunde det

Bra skrivet av dig, Bline :)

Kram på dig!

Ken
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline