Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Änglarna Älskar Med

Och så finns det de
som änglarna älskar med.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-12 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~