Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdag Med Regn

Översköljd
av dessa jordiska dofter
smekt
av den varma vinden

Ser hur växterna
reser sig
ur sin frysta vila

Hör fåglarna
återvända.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-12 11:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig vår..
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~