Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från olika perspektiv


Kala träd

Skräp på marken förstör naturen
Men naturen är inte alltid heller så fin som alla säger
I alla fall inte på vintern
Kala träd och tomma ytor
Många tycker kala träd är vackra
Själv tycker jag att det är bland det fulaste som finns




Övriga genrer av osynlig
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-02-26 13:21



Bookmark and Share


  livet
haha ja precis ;p kala träd är sorgsna. enligt lilla mig. sista meningen var super!
2006-06-02

  Daemon
Allt beror på ur vilken synvinkel man ser saker och ting :)
2006-03-31

  Zara VIP
HAHA. jag tänke rpå vårdikt! åhh va djag älskar dina funderingar och dina dikter! Det sötaste som finns! <3
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig