Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro på barn


Spöken finns

Barn är rädda för spöken
\"Spöken finns inte\", säger mammorna och papporna
Jo
Om ett barn säger att det finns ett spöke under sängen
Då måste det ju ligga en sanning i det
Vad har de fått de ifrån?
Från hjärtat
Spöken finns




Övriga genrer av osynlig
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-02-26 13:27



Bookmark and Share


  Daemon
haha, det är rätt.. nån sanning måste det ju ligga i det.. var skulle de annars fått det ifrån?!
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig